Zet jij jouw kennis bij ons in?
Investeren in ontwikkeling, zo ziet Stichting Jeugdteams het werken met stagiair(e)s. Als stagiair doe je veel werkervaring op en krijg je volop ruimte voor eigen initiatieven. Je kijkt achter de schermen van onze organisatie en kunt zo je kennis en netwerk vergroten. Afspraken, leerdoelen en resultaten worden schriftelijk vastgelegd, geëvalueerd en beoordeeld in overleg met je stagebegeleider op school en binnen Stichting Jeugdteams.

Per jaar bieden we rond de 10 stageplaatsen aan, verdeeld over de regio. Studenten krijgen zo de kans om kennis te maken met het werkveld en leren in de praktijk om adequaat en zelfstandig te functioneren. Onze teams en medewerkers maken zelf de afweging of een stageplek mogelijk is; dit is niet constant of jaarlijks een vast gegeven.

Open stageverzoek
Wil jij stage lopen bij Stichting Jeugdteams Zuid-Holland Zuid? Dat kan! Stuur jou sollicitatie naar: sollicitaties@jeugdteamszhz.nl. Wie zien uit naar je reactie! Voorbeelden van stages zijn:

– Beroepsoriënterende stage (snuffelstage), in overleg;
– Beroepsvormende stage (10 maanden, 32 uur per week);
– Afstudeerstage/-opdracht, in overleg.

Stagevergoeding
Conform de CAO Jeugdzorg ontvang je een stagevergoeding van € 250,- per maand bij een stage van 32 uur of meer per week. Dit wordt naar rato berekend en wordt alleen toegekend bij een beroepsvormende stage en/of een afstudeerstage. Als je geen OV chipkaart hebt en verder dan 10 km van je stageplek woont, kom je in aanmerking voor een reiskostenvergoeding.

Vragen?
Heb je vragen over een stage, of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze P&O adviseurs via sollicitaties@jeugdteamszhz.nl