Het vertelpunt

Video afspelen

Wat fijn dat je hier bent!

Wij ondersteunen gezinnen en jeugdigen met verschillende hulpvragen. Iedereen heeft zijn eigen verhaal wat ons informatie geeft waar we van kunnen leren.

Dat vinden wij belangrijk. Vertel ons wat er goed gaat en wat nog beter of anders zou kunnen.  

We zijn benieuwd wat jij hebt meegemaakt en belangrijk vindt. Zo kunnen we elkaar helpen. Jouw verhaal telt!

Vertel jouw verhaal!

Kies hier boven de juiste lijst die je wilt invullen. Hoe meer verhalen, hoe meer wij kunnen leren.

Ben je ouder/verzorger en is jouw kind 10 jaar of ouder, laat jouw kind dan ook zijn of haar verhaal vertellen in het vertelpunt.

  • 10 tot 12 jaar – vraag dan toestemming aan je ouders of verzorgers om te vertellen in het vertelpunt
  • 12 tot 16 jaar informeer dan je ouders of verzorgers dat je wilt gaan vertellen in het vertelpunt

Veel gestelde vragen?

In het Vertelpunt vertel je in jouw eigen woorden wat je hebt meegemaakt en belangrijk vindt. We stellen ook een paar vragen zodat we jouw verhaal beter kunnen begrijpen.

Jij blijft voor ons onbekend. Dat betekent dat niemand kan zien wie welk antwoord heeft gegeven. We vragen ook niet om je naam en adres. We willen leren van jouw ervaring. Van alle vertelde verhalen maken we een rapport. Het is mogelijk dat we daarbij fragmenten uit jouw verhaal gebruiken.

Het bureau dat jouw verhaal en antwoorden verzamelt is SenseGuide. Zij doen dit voor de stichting Jeugdteams Zuid-Holland Zuid. 

https://www.senseguide.nl/

Nee. Wij hoeven niet te weten wie jij bent en op welk adres jij woont. We willen leren van jouw verhaal.

Het onderzoek is kort. Het is verstandig om het onderzoek in één keer af te maken.

Je kan bij de meeste vragen kiezen voor ‘weet ik niet of wil ik liever niet zeggen’. Er zijn geen goede of slechte antwoorden: wij zijn geïnteresseerd in wat jij heb meegemaakt en belangrijk vindt!

Ben je zestien jaar of ouder? Dan mag je zelf beslissen of je jouw verhaal wilt delen. Hiervoor heb je geen toestemming van een ouder of verzorger nodig. Ben je jonger bent dan zestien jaar en je wilt jouw verhaal delen? Bespreek dit dan samen met je ouder(s) of verzorger(s).

Het rapport komt op de website. Houd deze website dus in de gaten. De publicatie kan enige tijd duren, omdat wij aan het leren en ontwikkelen zijn.

Heb je geen antwoord gevonden op jouw vraag stuur dan een e-mail naar info@jeugdteamszhz.nl