Niet jouw gemeente?

SliedrechtAdresgegevens

Sociaal team Sliedrecht
Centrum voor Jeugd & Gezin Sliedrecht
Bonkelaarplein 7
3363 EL Sliedrecht

Contact

0184 - 42 05 39

Klik hier om te e-mailen

Bekijk de website

Bekijk de nieuws pagina

Informatie Sliedrecht

Inwoners van Sliedrecht kunnen voor al hun hulp- en ondersteuningsvragen terecht bij het Sociaal team Sliedrecht. De medewerkers van het Sociaal Team helpen inwoners dan verder door informatie en advies te geven over de juiste hulp of ondersteuning. Het Sociaal Team Sliedrecht is er voor alle inwoners: van 0 tot 100+ en beantwoordt vagen van inwoners die betrekking hebben op alle gebieden: van wonen, zorg & welzijn en inkomen, tot opvoeden en opgroeien.
Ook inwoners die zich zorgen maken over een familielid, buurman of -vrouw kunnen bij het Sociaal team Sliedrecht terecht.

Ons doel is om eigen kracht en zelfredzaamheid van bewoners te vergroten. We denken, samen met vrijwilligers en professionals van andere organisaties, graag met je mee bij het vinden van de best passende hulp dichtbij huis. Veel mensen kunnen met de tips en adviezen van onze medewerkers zelf weer verder, soms ook met ondersteuning van het sociale netwerk. Maar als er meer nodig is, dan kunnen we specialistische hulpverlening inzetten.

Samenwerking:

In Sociaal Team Sliedrecht werken professionals van Stichting Jeugdteams nauw samen met cliëntondersteuners, ouderenadviseurs, Wmo-consulenten, maatschappelijk werkers, wijkverpleegkundigen en woonconsulenten. In het team is veel kennis aanwezig, waardoor we goed kunnen anticiperen op jouw vraag. Sociaal Team Sliedrecht is een samenwerkingsverband tussen Stichting Jeugdteams, Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, MEE Drechtsteden, Stichting Schuilplaats, Sociale Dienst Drechtsteden, Tablis Wonen, Rivas en Stichting Waardeburgh.